FBI je "tvrdě zaujatá proti Clintonové"

4. 11. 2016

čas čtení 1 minuta


V americké FBI existují hluboké antipatie vůči Hillary Clintonové, potvrdily listu Guardian četné zdroje mezi zaměstnanci této americké policie. Právě zuřivá nenávist pracovníků FBI vůči Clintonové byla zdrojem série prozrazených "informací", poškozujících pověst Clintonové těsně před americkými prezidentskými volbami.

Současní i bývalí pracovníci americké FBI potvrdili. že v policii existuje chaotická interní atmosféra, která vznikla v důsledku zuřivé reakce na skutečnost, že šéf FBI v červenci oficiálně oznámil rozhodnutí Clintonovou nestíhat za to, že používala soukromého emailového serveru pro svou tajnou korespondenci.

"FBI je Trumpova země," řekl jeden agent. Jiný současný agent FBI se vyjádřil, že Clintonová je "pro velkou část zaměstnanců FBI zosobněným Antikristem" a že důvodem, proč médiím předávají informace proti ní, je "že jsou pro Trumpa".

"Mnoho lidí v FBI si myslí, že Trump je nekompetentní, ale že Clintonová je zkorumpovaná," konstatoval jiný agent FBI. "Hovoří se o tom, že je to špatná volba, mezi nekompetentním politikem a zkorumpovanou kandidátkou."

Podrobnosti v angličtině ZDE

0
Vytisknout
7342

Diskuse

Obsah vydání | 4. 11. 2016