Předseda Evropské komise Juncker jmenoval kozla zahradníkem

11. 9. 2014 / František Štván

čas čtení 1 minuta

Co jiného si mohu myslet, když naší ministryni pro místní rozvoj Věře Jourové(ANO), potažmo České republice, svěřil práci komisařky pro spravedlnost, spotřebitelskou politiku a rovnost pohlaví?

Copak v naší zemi vládne spravedlnost, když je například ovlivňována zákony, které dovolují lidem co okradli a okrádají stát spokojeně užívat takto získané prostředky, neboť samotný rozpor mezi jejich oficiálními příjmy a vlastněným majetkem není důvodem k represi, neboť je to stát, ne šibalové, kdo jim musí dokázat, že ho nabyli nelegálně?

Copak u nás nevládne úcta ke spotřebitelům do té míry, že by recepty na potraviny, které jsou u nás prodávány, mohly vycházet v odborném chemickém časopisu s názvem - My z chemie?

Copak se u nás nerovnost pohlaví především neprojevuje nižší sumou na výplatní pásce, kterou za stejnou práci jakou dělají muži dostávají ženy?

Proto mám z této nominace, která z mého pohledu dokazuje, že předseda Evropské komise Juncker u své práce nepřemýšlí, hrůzu, neboť musím mít oprávněný strach, že to co mají naši politici více jak dvacet roků rádi, skrze Věru Jourovou naočkují celé EU. Těšil jsem se, že si na naše necivilizované poměry posvítí odborník ze země, kde by to co jsem dal jako do očí bijící odstrašující příklad, nebylo možné.

0
Vytisknout
10104

Diskuse

Obsah vydání | 12. 9. 2014