Barbarizace -- vulgarizace

21. 8. 2012 / Václav Dušek

čas čtení 1 minuta

Léto nám přineslo mnoho zásadních informací; trio debils -- devils, trojice Amazonek v Rusku se vzepřela moci, usouložila ji, vykřičela, zviditelnila a stala se mediálním chlebem po celém světě -- názory různé, hrůzné, na hranici debility, ovšem čuch bulváru nezklamal, i všeliké svobodné deníky se nám přimotaly do cesty; nakonec čtenost je na prvním místě. Jinak jsi na trhu reklamy odepsaný, brouku.

Přesto, ty ženy bych nezavřel. K čemu to poslouží? Jenže právo jest zaostalé, právo je různé, právně zaštítěni, klidně tě ukamenují, zlynčují, zastřelí, umučí -- umlčí.

Nu, děvojky obnažené a krákající vzkaz Putinovi budou časem zapomenuty. Komety prokleté! Neznalec Ruska si řekne: cesty Páně jsou skutečně nekonečné -- na pochodu do nebes šlape údajný člen tajné státní služby i velepop!

A hned do nás bulvární tiskoviny naperou zprávy o zakoktaném, co neopatrně zasunul a ona jeho milenka, ouvej, nebrala antikoncepci -- takže soud? Bože, jeden si řekne, dobrou chuť s vepříkem v posteli, děvucho, krasavec k pohledání, model k použití, charakter mírně nahnilý...

Legrace musí být. Teď jenom počkat, zda se u nás doma najdou pokračovatelky sexynátlaku v operetním provedení... a jestli soudy zakoktanému čuníkovi dají za pravdu, že jeho milenka je vina tím, že se nechránila jaksi dostatečně. Tedy, kaňoure, ona byla tvoje milenka, ne jakási pouliční schlampe -- což musíš vědět! Buď mužskej, takhle žalobníčkářsky bys vypadal jako bezkulčák! A zdravíme s klukama v hospodě tvou ženušku -- ta má bulvární bradavice po celém tělíčku.

Barbarizace, vulgarizace, bulvarizace na věčné časy a nikdy jinak!

0
Vytisknout
8536

Diskuse

Obsah vydání | 21. 8. 2012