Budu za vás bojovat, přestože s vámi nesouhlasím

7. 1. 2017

čas čtení 1 minuta


Zásadně nesouhlasím s Janem Čulíkem, píše čtenář Petr Adámek. Máme povinnost pomáhat a přijímat, ale jinak, než jak to prosazuje Jan Čulík. A nesouhlasím s ním v mnoha dalších postojích, ale proto, že je agresivní a uplatňuje kolektivní vinu vůči Čechům, přitom neustále kárá, že se to dělat nemá.

Nesouhlasím v mnohých postojích s Danielem Veselým, Palestince nevidím pouze jako oběti. A v případě Petránka mu prostě ujely nervy, stane se každému. Kdyby pravidelně někoho urážel, těžko bude dělat pro ČRo a BL. A to říkám jako člověk, kterého si na FB před lety zablokoval...

Nesouhlasím v mnohých postojích s Bohumilem Kartousem ohledně školství.

Jste mými názorovými oponenty, nesouhlasím s vámi a právě pro to jste pro mně důležití. Agresivní útoky jak vůči jednotlivcům, tak vůči celé redakci jsou naprosto nechutné a odsuzuji je. Až na vaši redakci budu útočit, tak to bude argumenty nebo trestním oznámením, porušíte-li zákon. 

Jsem naprosto znechucen útoky na redakci BL a budu v rámci svých možností dělat maximum, abych alespoň malým dílem zmírnil následky ostudné kampaně vůči vaší redakci.

Nenechte se zlomit a makejte na tom, abyste mě znova "nasrali" svými články ...

0
Vytisknout
8014

Diskuse

Obsah vydání | 6. 1. 2017