Za špatnou pověst politiků média nemohou

20. 2. 2012

čas čtení 1 minuta

Pane Křečku, reaguji na váš článek Tykadla. Než použijete přirovnání, tak se zamyslete, jestli opravdu sedí. Většina přirovnání totiž pokulhává. Ať už z logického zkratu autora nebo vědomého vytvoření demagogické berličky. Opravdu nevidíte rozdíl mezi čmáráním sprosťáren na plakáty České filharmonie a vyjádřením bezmoci a znechucení nad současným politickým prostředím?, píše Jan Samko.

Ještě mi prosím vysvětlete společenskou nebezpečnost činu pana Smetany. Ta má být důvodem k trestu. Ne formální porušení zákona.

Vaše snaha očistit politiky a špatnou pověst politiků hodit na média je směšná. Značná část veřejnosti je přesvědčená o opaku. Média podle nich nejdou důsledně po pochybení politiků. A pokud nějakou kauzu zvěřejní, tak hned v zápětí ji překryjí zveřejněním jiné.

Tato snaha očistit politiky je nejen směšná, ale pro řadového občana také urážlivá. Podvodů, nedodělků a malých domů bych mohl jmenovat spousty. A není to jen díky vládní většině v poslanecké sněmovně. ČSSD se k vládní mašinerii dovede také připojit. Například při schvalování povolenek ČEZu zdarma, nebo čerstvě při odpuštění plateb SFŽP pro velké znečišťovatele.

Poslední odstavec opět není nic jiného než demagogie. Co by se mělo lidem líbit na milosti pro známou paní prezidentové zdůvodněné tím, aby se mohla starat o svého manžela. Jak jí v péči mohl bránit podmíněný trest?

0
Vytisknout
9415

Diskuse

Obsah vydání | 22. 2. 2012