CESTA o budoucnosti NATO

31. 5. 2012

čas čtení 1 minuta

Jménem pořadatelské instituce si Vás dovolujeme pozvat na besedu s bývalými ministry obrany a členy European Leadership Network for multilateral disarmament and non-proliferation (ELN) na téma "Chicago summit a nová role NATO v globalizujícím se světě".

Diskuse proběhne ve středu 6. června 2012 od 16:00 hod. v prostorách Zastoupení Evropské komise v Praze, Evropský dům (Jungmannova 24, Praha 1). Představuje příležitost k setkání s někdejšími významnými postavami evropské politiky; nabízí také možnost kriticky uvažovat o současných bezpečnostních hrozbách i úloze NATO v dnešním světě.

Akce zúčastní Lord Desmond Browne of Ladyton, bývalý ministr obrany Velké Británie a předseda Výkonné rady (Executive Board) ELN, Volker Ruehe, bývalý ministr obrany Spolkové republiky Německa a člen Výkonné rady ELN a Janusz Onyskiewicz, bývalý ministr obrany Polska, člen Výkonné rady ELN a bývalý vysoký představitel Solidarity. Diskusi pořádá Rada pro mezinárodní vztahy a moderuje Jan Kavan, bývalý ministr zahraničí České republiky. Proběhne v anglickém jazyce.

0
Vytisknout
7706

Diskuse

Obsah vydání | 1. 6. 2012