Trump zaútočil na divadlo na Broadwayi

19. 11. 2016

čas čtení 1 minuta

Donald Trump na Twitteru zaútočil na divadlo na Broadway, kde se přítomný Trumpův viceprezident Mike Pence stal terčem bučení diváků. Po představení herci apelovali z jeviště, aby Pence hájil jejich občanská práva.

Herec Brandon Dixon vystoupil s tímto projevem:

"Vážení diváci, není důvodu pro bučení. Mikeu Penci, vítáme vás zde. Jsme ti Američané rozrůzněného původu, kteří jsou znepokojeni a mají obavy, že vaše nová vláda nás nebude ochraňovat, naši planetu, naše děti, naše rodiče. Že nás a naše nezcizitelná práva nebudete bránit - doufáme, že toto představení vás inspirovalo k tomu, abyste hájil americké hodnoty a pracoval jménem nás všech. Děkujeme vám, že jste s námi sdílel tento nádherný americký příběh, který vyprávěla rozrůzněná skupina muží a žen různé barvy kůže, přesvědčení a orientace."

Donald Trump na divadlo a herce zaútočil těmito výroky: "Náš vynikající budoucí viceprezident Mike Pence byl včera večer šikanován v divadle obsazením hry Hamilton, před objektivy kamer. To se nemá dít!" "Divadlo musí vždy být bezpečným a mimořádným místem. Herci ze hry Hamilton byli včera večer velmi nezdvořilí vůči velmi dobrému muži, Mikeu Pencovi. Omluvte se!"

0
Vytisknout
8498

Diskuse

Obsah vydání | 21. 11. 2016