Václav Princ: "ODS je zločinecká strana"

9. 8. 2013

čas čtení 3 minuty

ODS se vzpamatuje a bude normální pravicovou, liberální, politickou stranou, nebo se již nikdy nezbaví přívlastku zločinecká politická strana. Dnes jsem byl při celodenní práci v autě masírován rozhlasem, večer to bude televizí a zítra to vyjde ve všech novinách, jak ODS řeší vyloučení poslanců, údajně zase rebelů, kteří nehlasovali při hlasování o důvěře vládě proti návrhu společně s ostatními poslanci klubu ODS, míní Václav Princ, autor Holešovské výzvy.

Domnívám se, že ODS zcela přehlíží svou současnou situaci a pečlivě budovanou pověst již minimálně 10 let a prakticky se chová v těchto dnech a hodinách stejně, jako se chovala KSČ v roce 1989 prakticky krátce před předáním moci lidu na náměstí dne 17.11.1989. Nebudu zde rozvádět dlouhé rozbory, jak jsem k tomuto názoru došel. Není to zase tak složité.

Několikrát jsem se obrátil od roku 2010 písemně na prezidenta Václava Klause a předsedkyni sněmovny Němcovou, ale také na předsedu ODS Petra Nečase nebo na místopředsedu Jiřího Pospíšila s upozorněním, že je jejich politická strana mimo realitu. Nikdo z nich nebyl schopen sebereflexe a nereagoval na to, když jsem upozorňoval na rozkrádání a zadlužování státu, na kterém se členové ODS významně podíleli a podílí. Dnes vím přesně, že ODS je zločineckou politickou stranou, která v posledních 15 letech rozkradla státní majetek, připravila stát zcela veřejně minimálně o 2 biliony Kč z prodejů státních podniků, o které jsme totálně přišli, ale peníze jsme neviděli, a mimo to zadlužila stát spolu s poslanci, kteří seděli v parlamentu 20 a více let o další 2 biliony Kč. Důkazy existují, ale nikdo je nechce slyšet. Zatím.

Pokud dnes ODS vylučuje poslance, kteří možná hlasovali podle svého svědomí, nemohu posoudit, potom by se měly orgány ODS, včetně krajských zamyslet nad tím, jestli by neměl být vyloučen každý člen ODS, který je nějakým způsobem spojený s podezřením ze spolupráce s údajnými kmotry, také členy ODS, s různými kauzami velkých krádežích a kauzami velké korupce. Můžete začít od prvního skandálu s maďarským , nežijícím sponzorem ODS a pokračovat až do dnešních dnů, až nezůstane v ODS jediný podezřelý člen strany. Tím ODS musí zcela přirozeně zaniknout. Pokud je v ODS ještě dnes někdo, podle svého hodnocení slušný, tak musí být buď totálně slepý, hluchý nebo nemůže být objektivně slušný.

Přeji ODS, aby zvládla současnou politickou situaci bez pokrytectví a čestně se vyrovnala se svým současným problémem. Pokud ne, potom jí čeká osud ODA. Je na to dnes už dost pozdě, ale lepší pozdě, než nikdy.

Aspoň pro slušné členy ODS.

S pozdravem a přáním, aby se ODS podívala na sebe velmi kriticky.

Ing. Václav Princ, podnikatel, České Budějovice, autor Holešovské výzvy.

0
Vytisknout
10785

Diskuse

Obsah vydání | 12. 8. 2013