Politické strany jsou tu proto, aby zakryly okrádání občanů

27. 3. 2012 / Boris Cvek

čas čtení 2 minuty

Můj kamarád, podnikatel, mi při obědě řekl, jaké získal poučení z dnešního dění v našem státě. Myslím, že je to velice výstižný postřeh, a proto bych se o něj rád podělil se čtenáři Britských listů. Dal si do souvislosti Romana Smetanu a Romana Janouška. Roman Smetana byl normálním zaměstnancem, který platil daně, s nimiž zacházejí naši veřejní činitelé.

Vydělával si své peníze poctivou prací a měl pocit, že ho politické strany podvádějí, a proto politikům různých politických stran přimaloval na předvolebních plakátech tykadla. Celkem mírumilovná forma občanského protestu.

Nicméně byl za tento čin odsouzen manželkou šéfa volební kampaně ODS a náš "právní" systém se s ním chystá tvrdě zatočit.

Oproti tomu pan Janoušek najel v opilosti do ženy, která stála před jeho autem, málem ji zabil a pokusil se o útěk, ale policie s ním jednala tak jemně a servilně, že to rozhněvalo samotného policejního prezidenta.

Čím si pan Janoušek zasloužil takovou péči instituce placené z peněz daňových poplatníků, tedy Policie ČR, a čím si pan Smetana zasloužil takový tvrdý postih ze strany jiné instituce placené daňovými poplatníky, tedy soudu?

Pan Janoušek má síť známostí na vlivných místech, dokázal ovlivňovat veřejné funkce a toky veřejných peněz, čemuž politické strany hrají pouze zástěrku.

Politické strany jsou tu proto, aby zakryly ohavné okrádání občanů o jejich peníze ve prospěch zločinců, kteří neumějí slušně pracovat či podnikat. Pan Smetana na něco takového upozornil a byl za to tvrdě potrestán. A to všechno za peníze daňových poplatníků.

Roman Janoušek Roman Janoušek

Systém Janoušek: V síti konexí nechyběli ani šéfové ČEZ a Penty

Totálně zpackaná akce, ukázala kontrola vyšetřování Janouškovy nehody

Maloval politikům tykadla, v pondělí musí do vězení

0
Vytisknout
11956

Diskuse

Obsah vydání | 28. 3. 2012