Měli přece zvolit bolševika!

5. 3. 2012 / Michal Vimmer

čas čtení 2 minuty

Hanba Rusům! Nedali poradit a zvolili Putina. Výsledek se nám, západním demokratům a ruské opozici nelíbí a budeme si stěžovat. Měli přece zvolit bolševika!

Jen naivní antikomunista ze staré školy by se divil, čím to, že komunista je nám milejší než Putin.

Putin je samozřejmě bývalý komunista vyškolený v KGB, ale naše sjednocená média fandila ze všech sil opozici. Od chvíle, kdy bylo jasné, že největším úspěchem slavné ruské opozice by bylo protlačit kandidáta do druhého kola volby, odvrátila média svůj znechucený zrak od budoucího vítěze a začala prohlašovat, že důležitější je ten, kdo bude druhý za Putinem. Kdopak? Komunista Zjuganov. Komunista stálý, ne bývalý.

Zjuganov dostal 17% a opozice se bouří proti nespravedlivé prohře. ZDE A co že je to ta ruská opozice, tzv. Jiné Rusko? Liberálové, různé komunistické frakce, nacionální bolševici a jiní bojovníci za lidská práva. ZDE

Všichni do jednoho jsou pro ČR lepší partneři než Putin, protože zavřel ubohého oligarchu Chodorkovského a otrávil špióna Litviněnka.

Nacionální bolševik zní vskutku skoro jako kovaný demokrat, že? Nebo ne? Jakou mají originální vlajku!

Naivní antikomunisté, kteří vyznávají heslo "s komunisty se nemluví", se možná budou trochu ošívat, ale fandit komunistům není na Západě nic nového. Komunista se hodil vždycky, a komu se obchod s komunistou příčil, ten jedině prodělal.

Byl to německý Kaiser, kdo Leninovi vyhrál ruskou revoluci a nebýt Wilsona, vyhrál by Lenin Kaiserovi válku.

Bez Stalina by to Západ s Hitlerem asi nevyhrál. Pol Pot byl pro Západ zase lepší komunista než rudí Vietnamci. Nakonec Západu vyhráli Mao a Teng studenou válku, když obrátili kormidlo a Rudá Čína začala pracovat plnou parou pro Západ.

Kdopak by se komunistů bál ... ale zkuste to vysvětlit bezradným českým antikomunistům.

0
Vytisknout
11065

Diskuse

Obsah vydání | 7. 3. 2012