Pan prezident není pro lidi

6. 11. 2014

čas čtení 3 minuty

Pan prezident při zvolení jásal, jak je pro lidi. Mockrát jsem jej žádala, psala, ani neodpověděl, píše Danuše Neumannová. Ne, nenařknu jej za to, že za to může, ale kdyby se zajímal o lidi, včas zarazil krutost advokátky z Děčínské advokátní komory, nemusela jsem oslepnout na levé oko. Z oslepnutí viním advokátku. Můj příběh jsem panu prezidentovi popsala dopodrobna, v Teplické nemocnici mi před 7 lety poranili trojklané nervy, soudila jsem se, jenže v naší republice se soudit s nemocnicí?

Předem prohráno. Advokát můj k ničemu EX OFFO, jsem od roku 1991 v plném inv. důchodu, samoživitelka a advokátka protistrany si při odvolání kam jsem přizvána ke Krajskému soudu vydobyla placení za ní ode mě, ačkoliv ji toto Okresní soud zamítl pro moji chudobu. Prosila jsem třikrát krajskou zdravotní Ústí nad Labem aby po mě nevyžadovala částku 80 tisíc korun, potřebuji se léčit.

Třikrát razantně odmítli, krutě odmítli a advokátka? Ta po tom co jsem si sáhla na smrt po těžkém zánětu mozkových blan před rokem, vše dala exekutorovi, aniž by předem mě cokoliv dala na vědomí. Ten se namastil a částka se vyšplhala na 106 tisíc. Před rokem.

Místo adekvátní léčby jsem nucena platit měsíčně 1000 korun advokátce exekučně, což mi nezbývá na léky, platím bolestné, bolestné všech tří větví trojklaných nervů, šílená bolest, tím, že se mi nedostává na léčbu, kvůli placení bolestného, trojklaný nerv zasáhl levé oko a já oslepla, trvale oslepla. Jenže advokátka po roce po mě požaduje 5000 korun přes exekutora, jako dílčí příkaz, bez udání proč. Je seznámena s moji situací. Vše jsem panu prezidentovi popsala, několikrát zaslala a nikdo neodpověděl.

Je mi ze všeho smutno, jsem na pokraji zhroucení, musím mít na léčbu, jsem psychicky na nule, udržuje mě dr. Kořán psycholog, abych nevzdala život, musím jezdit do F.N.Ostrava, kde je jediný lékař co mi se snaží pomoci s trojklanými nervy, snaží se mi zachránit slepé oko, hrozí že o něj přijdu.

Nikoho nic nezajímá, že. pane prezidente? Hlavně si udělejte večeře drahé večeře jen pro sebe. Napsala jsem dost, ověřit se dá Týden cz, kde je článek pod názvem "Důchodkyně je v zoufalé situaci, kvůli zdraví na ni jde exekutor" z 13.12 2013, či na idnes.cz je popsán můj boj s bolestí z 12.3.2013 pod názvem "Bolesti trojklanného nervu mě ničí šest let".

Přidal se i zánět na mozku. A dnes? Jsem slepá na jedno oko, nemohu se léčit jak bych potřebovala, šílím bolestmi, chodím do banky platit advokátce BOLESTNÉ. Pan prezident není pro lidi, NENÍ.

Pane prezidente, kdybyste se zajímal, když jsem Vás poprvé žádala, možná by vše bylo jiné a já nemusela oslepnout. Děkuji pane prezidente, na advokáta nemám, abych podala stížnost k ústavnímu soudu. Co mám? Kruté bolesti, slepost. Složenky za placení bolestného, které mě drtí, a psychiku odepsanou díky placení advokátce, která si za to žije jak královna.

0
Vytisknout
10906

Diskuse

Obsah vydání | 7. 11. 2014