Demonstrace ProAltu je zřejmě větší než oficiálními médii deklarovaných 300 osob

22. 10. 2011

čas čtení 1 minuta

Kolem 16. hodiny procházela z náměstí Republiky pražským Starým Městem k úřadu vlády na Klárově. Kaprovou ulicí procházela přibližně čtvrt hodiny. Tak to asi nebylo jen 300 osob... ? (JČ)

sobota 17.00: Česká televize posléze hovořila o účasti cca 3000 lidí.

Podle policie se demonstrace účastnilo asi 4000 lidí ZDE, pod fotografií však IDnes hovoří o stovkách účastníků, jak upozorňuje František Řezáč. IDnes se demonstraci pokusila zdiskreditovat svými fotografiemi. Na nich demonstrují Romové a komunisté.

Vysoká inteligenční úroveň kmenových čtenářů IDnes se projevuje jejich komentáři k demonstraci. IDnes skutečně může být na úroveň svých čtenářů hrdá:

ta pakaz ma skutecne stejny volebni hlas jako normalni slusnej clovek, a to je prave problem vsech socialnich statu, dokud se tohle nezmeni tak to lepsi proste nebude :-)

....nechce se jim makat, proto jim narůstá dluh, cháska líná, jenom by pili pivo a nekonečně odpočívali, ale že by měli zaplatit své dluhy, to je málo zajímá!!

až tahle komoušská nemakačenkovská sebranka vyhraje volby a sestaví vládu .

Kdyby si je bossove nesvezli autobusama, pulka ucastniku by na misto netrefila a kdyby nedostali zradlo zdarma a pripadne odmeny, druha pulka by se na to vykaslala. Jedine desive na tom je, ze I tenhle material ma volebni pravo.

taky uplne nelibi, ale kdyz vidim, co se mota kolem techto demonstraci ( ProAlt, Socani, Komousi, semtam zelena politicka mrtvola.. ) tak jit proste deomstrovat nemohu, s takovymi kreaturami nechci mit nic spolecneho. A to bude jeden z duvodu, proc je ucast na techto akcich miziva.

Zdroj: ZDE

0
Vytisknout
5921

Diskuse

Obsah vydání | 21. 10. 2011