Budou zase islamofobové připraveni o orgie své nenávisti?

15. 12. 2014 / Boris Cvek

čas čtení 1 minuta

V souvislosti s dnešním incidentem v Sydney, kdy nějaký násilník zadržel nevinné lidi v kavárně jako rukojmí a vyvěsil jakýsi „islámský prapor“, jsem velmi držel palce českým islamofobům, aby jim to konečně vyšlo. Nenávist byla nastartovaná, pěna u úst, odsouzení všech muslimů jako zločinců… tak nadějně to vypadalo.

Naposledy jim to nevyšlo s Breivikem. Jak úžasné by to bylo pro v české kotlině žijící islamofoby, kdyby to byl muslim! Byl to ale nácek, blonďatý Nor. Byl to člověk posedlý tím, že v Norsku nemají být lidé jiných kultur a ras, byl to islamofob. Breivik vlastně chránil Norsko před muslimy a jinou „pakáží“, a proto postřílel 77 mladých sociálních demokratů, protože to byli ti „užiteční idioti“, kteří nepochopili, že islám je zlo.

Představuji si ten záchvat nenávisti ve jménu pravdy, že islám je zlo, to odhodlání hrdinného českého nácka, který pobouřen incidentem v Austrálii, za který samozřejmě může islám, půjde postřílet české „užitečné idioty“, zejména socialisty, liberály… jenže, hrůza, zdá se, že orgie nenávisti zase nevyjdou. Viníkem je nejspíše obyčejný psychopat, který se zřejmě o islámu a Islámském státu dozvěděl jen z televize…

Tak třeba to vyjde příště. Čím více frustrace z toho, že „užiteční idioti“ mají pravdu, tím větší nenávist a tím sladší pomsta, až to konečně vyjde.

Čech v Austrálii: Za útokem na kavárnu je nejspíš psychopat ZDE

0
Vytisknout
11124

Diskuse

Obsah vydání | 18. 12. 2014