DOPIS MIROSLAVĚ NĚMCOVÉ:

Nezdržujte se programem, pro který jste byla zvolena, a nadále rozhodujte jen ku prospěchu svých spolustraníků

6. 8. 2013

čas čtení 2 minuty

Parlament České republiky
Poslanecká sněmovna
poslankyně Miroslava Němcová
Sněmovní 4
118 26 Praha 1 - Malá Strana

Vážená paní poslankyně,

žijeme v době nadvlády medií, která jsou hnána bulvárními metodami ve jménu sledovanosti. Je nezbytné usilovně zajišťovat houstnutí ovzduší občanské nespokojenosti a zvyšování nenávisti. To v budoucnosti přinese další zisky sledovanosti dramatických scén a v případě, že budou za takovou činnost media sama zahnána do kouta, udělají obratem viníka z Vás paní poslankyně, kdykoliv se jim to bude hodit, protože media na lavici obžalovaných neusedají.

Proto se při Vašem rozhodování nezdržujte obsahem stranického volebního programu, který byl pro 5 278 voličů rozhodujícím podkladem ke vzniku Vašeho mandátu. Ten vykonávejte nadále podle svého nejlepšího svědomí a vědomí, zejména ve prospěch svých spolustraníků. Netrapte se tím, že není ve prospěch všech občanů, kterým to slibujete složením poslaneckého slibu. Vaše strana za Vás dá ruku do ohně. Zprostí Vás případných obvinění. Za odměnu Vás napíše na první místa budoucí volební kandidátky.

Na co starosti s důvěrou či nedůvěrou vládě. Zajisté jste pozorně naslouchala slovům poslance pana Doktora. K vládě se po absurdním divadle, hodném banánového státu, ke dni 17. listopadu dostanete, bez ohledu na to, co jste s naší republikou doposud provedli. Hlasujte proti vyslovení důvěry vládě, jinak Evropu připravíte o neuvěřitelné představení a dramatické přenosy z nastolování staronové vlády.

Chápeme, musíte dokázat, že po desítce vládních skandálů završených nasazením vojenské rozvědky mezi vás vaším stranickým spolukolegou, by vám neměla být upírána možnost staronového vládnutí. Je také nepřístojný požadavek, aby poslankyně a poslanci po jménech hlasovali, že výhody získané na základě složení mandátu nebudou chráněny poslaneckou imunitou. Je pravděpodobné, že pro určité spektrum sněmovny je takový požadavek nepřijatelný.

Paní poslankyně,

postoje a názory většiny občanů, voličů ve svých rozhodnutích, nevnímáte a nepřijímáte. My iniciativy a hnutí od Vás rádi přijmeme odpověď, jak se máme k Vám, případné kandidátce, zapsané na kandidátní listině v následných volbách zachovat, zejména, když jste nevyužila možnost podání návrhu změny programu jednání směmovny dne 7.8.2013 a místo bodu hlasování o důvěře vládě, nenavrhla spolu s ostatními koaličními poslanci zařazení bodu s návrhem usnesení, aby prezident republiky poslaneckou sněmovnu rozpustil.

S pozdravem

Praha 4.8.2013

za iniciativu Ne základnám

Eva Novotná, mluvčí

Iniciativa za demisi vlády

Pavel Vachtl

0
Vytisknout
8744

Diskuse

Obsah vydání | 7. 8. 2013