Fialový terminátor, aneb hastala bastala lidé a voliči

18. 4. 2024 / Petr Haraším

čas čtení 9 minut

Premiér Fiala přináší těžce zkoušené republice pod jeho vládou na kongresu vládní strany ODS v Ostravě dobré zprávy. Jako jeho kolega tajtrlík Večerníček na podivném kole pádí po ekonomicky zdevastované zemi a udiveným občanům nabízí pravicové listy plné fialových lživých zpráv o báječné správě věcí veřejných. 

Občané, kteří se vždy mají a vždy měli za vlády ODS tutově nejlépe, dle slov velikána Fialy nutně potřebují nějaké dobré zprávy o tom, jak se mají dobře. On dobrotivý dobrý bůh české dobré pravice, hospodář z dobré strany dobrých hospodářů jim ony dobré zprávy rád na vlastním hřbetě přinese.

 

Že jsou dobré zprávy ohledně dobré správy komplet vyfabulované a vylhané, je jasné dokonce i fialovým, kteří se tuhle v Ostravě sjeli k nepoznání.

Ví, každá jedna, každý jeden ví, že jejich předseda tupě žvatlá a lže jako ruský zliskaný mužik, leč ohromení straníci zlití nabytou mocí mu ubohé stupidní lži nadšeně žerou a tleskají v pozoru, jak kdysi soudruzi ještě ne fialoví, soudruzi rudí vzorně tleskali navlas stejným kecům. 

Kde nějaký coul odvahy, ždibec cti a kapka svědomí vmést fialovým lžím na sjezdu pravdu do očí? Vždyť tohle je dle slovutných novinářů ta jediná pravá elita pracovité, cílevědomé, houževnaté, schopné, chytré, odvážné, vzdělané a odpovědné české společnosti, tak kde alespoň jeden jediný pravdě oddaný lžím nepodléhající „Odeésák či Odeésáček“? 

To je fakt v ODS samý, jeden vedle druhé, hodnotový padouch, přičemž z pravicových hrdinů, byli-li kdy jací, zbyly jen kupky fialového hnoje? Pravda pro českou pravici už nic neznamená, zbyla jen lež jako jediná zkratka k moci a ovládnutí země.

Po vzoru z Východu si fialoví straníci pečlivě vybrali z mnoha možností osamoceného kandidáta kandidáta předsedu Fialu z Pravého břehu. A když už berou za své tradice z Východu, proč tedy nehlásat dobré zprávy o stavu lidu a země jako pobláznění východní propagandisté známí z ruských televizí. 

Stačí přec označit lži za pravdu, pravdu za lež a je fialově vymalováno. Ano, tak snadné to dnes už zase je. Víme, že předseda ODS a premiér v jedné osobě lže, víme, že se lhaní fialovým členům líbí, proto lžou o překot s ním a za něj. 

Dobře se u soudruhů učili, dobře zacpat uši, obléct háv z hrocha a kývat souhlasem. Za pocit sounáležitosti k davu vládních je nutnou povinností hlásat lež, popírat pravdu tvrdých dat, nehezkých statistik a stranit se výsledků dosavadního vládnutí.

Klaus založil českou verzi pravicové politiky na bolševických principech východního dělení nakradeného majetku. 

Pravice seskupená pod markou ODS vzniklá z nejhoršího druhu nenažraných papalášů si dala do vínku rozporcovat komunistickým zřízením socialistické vlasti rozkradené statky do vlastních spižíren a zpátky ani omylem. 

Když už bylo straně po Nečasově aféře nejhůře, tak kmotři zasadili nadějného Fialu jako maskota nových pořádků náhle uvědomělé pokorné strany. Tradičně však šlo jen o pouhý laciný pouťový trik s kočičím zlatem. 

Předseda Fiala blýsknul falešným úsměvem a vše je zapomenuto. Podivnou tretkou zhypnotizovaná společnost si chvíli nedala pozor a po společné porážce Babiše tady je zpět ta pravá nefalšovaná falešná ODS. 

Co nestihla posledně, to musí stihnout nyní. A tak opět vládne pravicové lhaní, bohatí nepřiměřeně bohatnou, chudí nepřiměřeně chudnou a stát pod údery fosilní palice hyne. 

Raduje se ODS, raduje se z klient mafiánského korupčního systému, kterým plně zamořila českou zem, radují se fialoví kmotři a raduje se proruská mocná oligarchie.

Není zde vůbec nutné psát cokoli ze zmateného projevu pětinásobného fialového recidivisty a státního defraudanta o zemi, v které nežijeme, o úspěších, které nemáme a o spokojených občanech, kteří tu nejsou. Fakt to není nutné.

Důležité jsou tyto dva údaje: 60 % a 5,5 roku. Za vlády Fialy a ODS si většina občanů prožila své. Za dva a půl roku vlády ODS jsme na dně ekonomickém, sociálním, morálním i společenském. Vláda ODS ničí jeden státní systém za druhým. 

Na sociální špinavosti má Mariána, na nic je Vlastík, právo zvládne Pablo, Vítek vnitro a zbytek dodělá Zbyněk. Dle slov předsedy strany a vlády jde zatím jen o 60 % pravicového plánu na komplexní devastaci Česka. Čeká nás tedy ještě 40 % východních zkratek a rozhodně se je nač těšit. Piráty jako naději na korekci pravicového zla fialoví dokonale smázli, to jen pro doplnění vládního celku.

Premiér Česka a předseda ODS, který občanům tak bezostyšně lže a vůbec se nestydí, si bezelstně žádá o dalších 5,5 roku ve Strakovce. Tolik času ještě potřebuje, aby tuto kdysi krásnou zem zcela zničil, dodal ji kmotrům a oligarchům na hraní, dokončil převod veškerého majetku státu a občanů k procentu nejbohatších soudruhů a jejich oligarchických rodin.

Fialová strana touží českou kotlinu zalít betonem, na něm postavit jaderné elektrárny a ze zbytku udělat zem bez vzdělání a přehřátou smradlavou fosilní polopoušť uprostřed Evropy.

Jako naprostý výsměch pak z projevu na sjezdu fialových fiflen zaznělo, že tuto zemi nechce dát premiér Fiala nikomu zadarmo. 

Jako by už byla tato zem celá jeho, aby ji někomu dával či za draho prodával. Nechci žít v zemi, která nebude sloužit všem občanům, ale zájmům několika vyvolených, žvaní vážně Fiala.

Předseda ODS, který se bez dovolení Tykače, Křetínského, rodiny Kellnerů, jakožto i všech kmotrů toho jména a oligarchů toho významu ani nevyčurá správným směrem, blábolí o zemi, kde nechce žít, pokud ji bude ovládat hrstka kmotrů a oligarchů klient mafiánského systému, kteří ji již dávno plně ovládají, a to hlavně díky straně ODS, jíž je rekordním pětinásobným předsedou. Jako to fakt nevymyslíš!

Aby to fialovým svazákům dobře šlo potřebují mít velice rozdělenou společnost. O tak moc rozdělené společnosti snil už Klaus, snil o ni Zeman a má ji díky ODS dnes u nás zdarma Putin. Puškinova cena prvního stupně kolektivně poprvé v historii poputuje jedné straně, a to straně ODS. Navíc Zlatého Puškina od Putina dostává za příkladnou práci náš fialový hrdina.

Na pečlivém rozdělení společnosti, aby věc východní byla jistá, pilně pracují novináři, kteří dnem a nocí dbají o oddělení demokratického zrna od plev nedemokratického odpadu. Ty volíš dobře, tys dobrý, ty volíš jinak, než si přejeme, tys zlý dezolát a odporná lůza. 

Tys pracovitý, schopný, cílevědomý, vzdělaný a demokrat, ty volíš dobře a ti druzí jsou nárokový, lenivý, hloupý nanicovatý odpad. Nezávislé Fórum 24 v první linii pod nadvládou fanatika Šafra a fanatika Hovorkové a poslední dobou i komentátor Mitrofanov řádně přikládají pod natlakovaný kotel české společnosti.

A když už ODS opětovně našla ideové kořeny, zajistila si mediální pokrytí vlastních hříchů, tak proč nezorganizovat mladé pravicové svazáky? Fialoví mládežníci jsou po sletu ODS agresivnější než sršeň mandarínská. Zahltili sociální sítě svými fanatickými pokřiky o správné cestě po fialové vrstevnici. Vyrazili do boje, protože podpora vlády ODS rapidně klesá a bez nových naivních voličů může dopadnout podobně jako po nečasech. Do vedení fialové mládeže se hrdě postavil prověřený uplakaný záložník Chládek z Pravého břehu Institut Petra Fialy, což objasňuje mnohé a vyjasňuje vše.

Kam zamíří ODS příště? Budou nabírat fialové pionýry a jiskřičky? Budou fialoví vtloukat do hlav dětem, že úspěšný je jen ten, který ostatní obral, oškubal a o majetek připravil, aby si dobrý život na dluh jiných zajistil? Budou pak skandovat fialoví pionýři a jiskřičky vedení nezávislou hvězdou Šafrem a nezávislou hvězdou Hovorkovou cosi o nárokové mentalitě odporných neúspěšných a nadmíru lenivých spoluobčanů, kteří škodí straně, vládě a vlasti a s kterými by bylo dobré se nějak vypořádat?

Mnohé skutky strany ODS začínají připomínat chování stran, které vládnou daleko na Východ od nás, a to nic dobrého nemůže přinést.

Haraším Petr Orlau

Komentář k dění z fialové společnosti

0
Vytisknout
1890

Diskuse

Obsah vydání | 23. 4. 2024