Česká televize podporuje genocidu

12. 2. 2024

čas čtení 3 minuty
 Za jakou cenu?! "Izraelské síly v pondělí brzy ráno zachránily dva rukojmí,  vtrhly do přísně střeženého bytu..... Při operaci zahynulo podle palestinských zdravotníků nejméně 67 Palestinců, včetně žen a dětí."

Obrovský masakr v Rafáhu, který  v noci na pondělí provedla izraelská okupační armáda, měl za následek smrt desítek vysídlených civilistů v různých částech města. Nemocnice jsou přeplněné zraněnými a statisíce vysídlených lidí spí pod širým nebem.



Noční izraelské údery na Rafáh zabily desítky Palestinců. Většina vysídleného obyvatelstva Gazy - přibližně 1,4 milionu - uprchla do Rafáhu jako posledního bezpečného útočiště kvůli intenzivním vojenským operacím ve zbytku Gazy. le spí pod širým nebem.

Human Rights Watch: "Kolik ještě musí být ztraceno životů civilistů, kolik ještě musí civilisté trpět v důsledku válečných zločinů, než země dodávající zbraně Izraeli a palestinským ozbrojeným skupinám zatáhnou kohoutek a vyhnou se spoluúčasti na těchto zvěrstvech?

🇮🇱 Izrael právě bombardoval uprchlický tábor v Rafáhu... je to nejhorší válečný zločin v moderních dějinách.

Amnesty International: Izrael/OPT: Nové důkazy o nezákonných izraelských útocích v Gaze, které vedou k masovým civilním obětem a hrozí reálné riziko genocidy 👇

DĚTI V SEVERNÍ GAZE UMÍRAJÍ HLADY

 Biden prý soukromě Netanjahuovi sprostě vynadal,   protože jeho frustrace z Izraele roste



2
Vytisknout
2280

Diskuse

Obsah vydání | 15. 2. 2024