Jaroslav Boudný

Narodil se 29.10.1940 v Praze, otec úředník, matka v domácnosti. Ve válce byl tři roky v Bučovicích u Brna u prarodičů, poslední rok války prožil v Praze. Do školy začal chodit v roce 1946. Otec pracoval jako revident KNV do roku 1952, kdy byl z politických důvodů propuštěn, rok bez práce a pak pracoval jako ekonom na různých částech republiky ve STS.

V roce 1954 šel do učiliště SPZ, kde se učil strojním zámečníkem. Po vyučení pracoval v AVIA Letňany, kde absolvoval mistrovskou průmyslovku. Pak odešel do ČKD Stalingrad. Z politických důvodů absolvoval vojenskou službu v jednotkách "Černých baronů". Od roku 1956 -- 1960 závodně boxoval za Tatra Smíchov, později za Pragovku a závodně vzpíral za Slavoj Vyšehrad.

Na vojně se oženil a později měl dvě děti. Pracoval v Uhelných skladech Smíchov, Dopravním podniku Praha jako řidič, automechanik, později vedoucí čety, mistr. Pak 13 let v mezinárodním Caravancampu v Motole jako vedoucí údržby. Od roku 1997 do 2001 pracoval jako ředitel česko-rakouské kamenické firmy. Nyní je v důchodu a pracuje jako asistent ředitele strojírenské firmy.

Od roku 1975 do roku 1989 byl pod dozorem STB jako náboženský disident. Spolupracuje s internetovým deníkem Neviditelný pes.