Žijeme ještě v právním státě?

17. 2. 2010

Každý slušný člověk, který 15.2. 2010 sledoval pořad Reportéři ČT, musel zákonitě ztratit poslední zbytky iluzí o tom, že žije v právním státě. Ve skutečně demokratickém a právním státě pracuje státní správa pro slušné a poctivé občany, kteří si ji platí, dodržuje a dohlíží na dodržování zákonů, postihuje lháře, podvodníky a zloděje. Tito lidé jsou potom hrdi na svoji státní příslušnost a touto zpětnou vazbou se to zemi vrátí i s úroky, píše čtenář Josef Langhammer.

Pokud ovšem žijeme v zemi, kde se dlouhodobě a cílevědomě degradují morální hodnoty a znásilňuje právo a spravedlnost, kde stát chrání lháře, podvodníky, zloděje a ty slušné a poctivé šikanuje, vydírá a opovrhuje jimi, je na místě zamyslet se, zda má vůbec smysl zde žít a kam se to opět řítíme.

Je zcela evidentní, že příčinou tohoto katastrofálního stavu morálky a práva v ČR je ta lůza, která posledních 20 let řídí tuto zemi, a státní správa je její prodlouženou rukou.Tito megazloději získali díky naší dlouholeté toleranci, naivitě a nezájmu o věci veřejné pocit, že je opět vše povoleno, a jsou ještě troufalejší a drzejší než jejich komunističtí předchůdci.

Není to jenom ten starý pán a já, kdo jsme tímto zločinným státem dlouhodobě vydíráni, i přes spoustu nezpochybnitelných důkazů, kterými se zkorumpované a lokajské orgány činné v trestním řízení a soudy záměrně nezabývají, celé řízení neopodstatněně prodlužují, nejlépe až do smrti poškozeného - takových případů je mnoho, ale v běžně dostupných sdělovacích prostředcích se o těchto skandálních případech veřejnost pochopitelně neinformuje.

Je třeba si konečně uvědomit,že se do podobné situace může dostat každý slušný člověk a není nic snažšího a účinnějšího, než tragédii předejít a dát těm hovadům konečně ve volbách lekci, aby už konečně ti všehoschopní univerzální udavači a kolaboranti pochopili, že si všechno líbit nenecháme; když proti tomu dobytku stojíte bezbranní a bezmocní, je už pozdě a stojí nas to hodně zbytečně vynaložených sil!

Nechci malovat čerta na zeď,ale myslím si,že máme poslední a jedinečnou šanci vše bez násilí změnit v nadcházejících parlamentních volbách. Dle mého názoru, pokud chceme otupit 20 let budované klientské, mafiánské vazby, neměla by se na příští vládě podílet žádná ze současných parlamentních politických stran, nebo bychom se měli alespoň tomuto ideálnímu stavu postupně přibližovat, aby se už nikdy neopakovala tragikomická fraška, poslední volba prezidenta připomínající více volbu ruského mafiánského bosse!!!

Vytisknout

Obsah vydání | Středa 17.2. 2010