Jindřich Šídlo: Jste neuvěřitelný dobytek

9. 5. 2013

čas čtení 1 minuta

Pane Čulíku,

pokud jsem to správně pochopil, a myslím, že ani jiný výklad není možný, označil jste HN za antisemitské noviny.

Až doteď jsem si myslel, že jste jen zakomplexovaný, zneuznaný a dosti hloupý mudrant, kterého je v zásadě nejlepší ignorovat.

Teď cítím velmi intenzivní potřebu dodat, že jste neuvěřitelný dobytek, před nímž si slušný člověk odplivne. Je mi z Vás zcela upřímně na blití.

Sbohem.

Jindřich Šídlo

Znovu: jste prase, co si nevidí do huby. Nemám, co bych k tomu dodal.

Pozn. JČ: Bez ohledu na vyjádření pana Šídla je bohužel faktem, že antisemitské útoky na fóru Hospodářských novin, za nějž je list právně odpovědný, byly zveřejněny a dosud nebyly odstraněny.

Aktualiazce, pátek 10. 5. Po zveřejnění poznámky Jana Čulíka, poukazující na antisemitské výpady na fóru serveru IHned , a po útoku Jindřicha Šídla na Jana Čulíka redakce IHned antisemitské výpady odstranila. Kvitujeme s uznáním, že se tak stalo. (JČ)

P.S. V emailové konverzaci s panem Šídlem jsem se mu snažil bezvýsledně vysvětlit, že slušné noviny nemohou mít na svých fórech antisemitské výroky, či jiné výroky, které naplňují skutkovou podstatu různých trestných činů - je to prostě nespravedlivé a zraňuje to osoby, na něž jsou ty útoky zaměřeny. Požádal jsem ho, aby Hospodářské noviny ty antisemitské útoky odstranily. Odmítl to udělat a pokračoval v nadávkách.

K tomu Jindřich Šídlo na Facebooku:

já s ním nechtěl diskutovat. já mu chtěl říct, že je prase

Zdroj: ZDE

0
22826

Diskuse

Obsah vydání | 14. 5. 2013