Bartekovi: Ještě jednou díky

16. 12. 2014

čas čtení 1 minuta

Rodině Bartekových, postižených parazitickými exekutory tak, že není schopna zaplatit "dluhy", neustále navyšované exekutory a právníky o další poplatky, poslali čtenáři Britských listů další finanční dary, takže celková částka pro ně do pondělí 15.12. narostla na 30 150 Kč. Pan Michal Bartek píše:

Vážený pane Čulíku,

díky Vaší skvělé práci, kterou děláte, se čtenáři dozvěděli o naší situaci a našlo se tolik lidí s dobrým srdcem, kteří nám pomohli. Nevím, jestli je to i touto předvánoční dobou, kdy mají lidé otevřenější srdce, ale ať je to čímkoliv, tak znovu děkujeme všem, které naše situace nenechali chladnými a pomohli nám.

Nesmírně si vážíme všech, kteří přispěli k tomu, aby jsme mohli být klidnější i my v tomto předvánočním čase. Ze srdce nám spadl velký kámen a máme hned o něco lehčí situaci. Jak jsme již psali, měli jsme možnost pořídit nějaké dárečky pro naše syny a splnit nějaké malé sny, což je krásný pocit.

Doplacený účet za vodu a možnost zaplacení všech poplatků, které přijdou s příchodem Nového roku. Ale hlavně vytvořená finanční rezerva, to už jsme dlouho nezažili a musíme říct, že je to skvělý pocit.

Pro někoho se to může zdát zanedbatelné, pro nás je to neskutečné, troufnu si říct, bohatství.

Všem, kteří si pro nás našli čas a pomohli nám k úsměvu na tváři děkujeme. Přejeme krásné vánoční svátky a hlavně ať na všechny lidičky v příštím roce čeká samé štěstí.

Děkujeme Bartekovi

0
Vytisknout
7159

Diskuse

Obsah vydání | 16. 12. 2014