V Praze opět ruka ruku myje

16. 11. 2010 / Petr Jánský

Je dobojováno, hráči odkryli karty. Vyslali společnosti tři jasné zprávy.

1.Voličům jsme lhali, vhozením lístku do urny volič pro nás přestal existovat.

2.Nerespektujeme výsledek voleb, rušíme demokracii a volnou soutěž politických stran.

3.Nic se nezměnilo, jedeme dál lesem černým. Raději s mafií, než se slušnými.

Smutný pohled na zradu v Praze. Člověka napadne Bílá hora.

Smutnější je, že se k této zradě voličů propůjčil prezident republiky. Z touhy rozeštvat koalici a zrušit rychlokvašenou TOP09 údajně přímo Nečasovi radil. Ten, jako hodný synek, tatíčka poslechl a přestal mluvit o očistě ODS. První člověk, který ztratil tvář.

Druhým je Bohuslav Svoboda. Před volbami měl plná ústa silného mandátu. Dokonce chtěl budovat blob. S Tůmou šel krást koně. Nakonec z něj zbyl jen koňský handlíř. Měl by předstoupit před národ a nasypat si popel na hlavu. Velký mandát se změnil ve velký humbuk. Další lékař, kterého politika připravila o dobré jméno.

ČSSD musí slzet štěstím. Odkazuji na článek Pražská ČSSD ze sebe udělala šaška.

Často se vede debata, zda jsou Češi hrdinové nebo zbabělci. Nejsme ani jedno, ani druhé. Jsme jen obyčejní srabi. Ryli jsme držkou v zemi za Němců i za Rusů a ryjeme dál. Polák se bil do posledního muže, Řekové a Francouzi jsou v ulicích několikrát do roka. My sedíme na zadku. Kde jste dámy Reedová a Kolínská, kde jste Pražané? To na sobě necháte dříví štípat? Jen žvaníme, tu proti EU, tu proti domácí drahotě. Za 21 let od Listopadu 89 jsme nedokázali v zemi udělat pořádek. Doktoři odcházejí -- a dobře dělají. Pojďme všichni. Tady bude hůř.

Vytisknout

Obsah vydání | Úterý 16.11. 2010