Dopisy starostovi?

5. 1. 2015

čas čtení 1 minuta

Ve věci nepohyblivé důchodkyně, která žije s odpojenou elektřinou a se zacpaným záchodem v nevytopeném bytě v Praze 8, napsala paní Vlasta Lipertová vlasta.zaluzi@tiscali.cz:

: I u nás, a že bydlím ve velmi malé obci, se v lese ubytovalo několik bezdomovců, kteří přežívají, jak to jen jde. Petice, jak víte, není právně závazné řešení.

Raději obětovat nějakou korunu a jednat jinak. Na Prahu 8, konkrétně starostovi posílat dopisy do jeho rukou. Vložit důraznou žádost.....

Však on něco rychle udělá, sejde-li se mu během dvou dní třeba 500 zásilek. Bude mít kancelář plnou. Může si pak připadat jako ta paní s ucpanými odpady..

Ať se přihlásí, kdo do toho půjde a pošleme to v jeden den tak, aby to v jeden den dostal a musel každý takový dopis do 1 kilogramu podepsat. Mějte se, Vlasta Lipert.

Pozn. JČ:Jenže já jsem měl na mysli, aby čtenáři uvažovali o systémovějším řešení, jak jsem to nastínil v příspěvku ""Co uděláme, milí čtenáři, aby lidi v ČR neživořili v bídě hladem a zimou?" Myslíte, že se na nic nezmůžeme?

0
Vytisknout
9340

Diskuse

Obsah vydání | 7. 1. 2015