Jen naivka si myslí, že se mu nemůže nic stát, když bude pozorný

14. 8. 2013

čas čtení 2 minuty

S textem o exekutorech a zvrhlých zákonech nelze než souhlasit, píše Vítězslav Štoček.

Zde jste měl ještě podotknout,že nejde zdaleka jen o drobná opomenutí, u kterých se člověk může dostat do existenčních potíží, ale zločinecký systém leckdy ta drobná opomenutí přímo vyrábí.

V překladu -je zde velký kšeft s "výrobou"dluhů.

Další zločiny pak na exekutorské zákony přímo navazují.

Ty zákony jsou totiž tak tvrdé a na druhou stranu nepřehldené ,že plno lidí raději zaplatí i to, o čem si naprosto není jisto, že platit má, než aby riskovali střechu nad hlavou.

Běžný občan je v podstatě od rána do večera vydírán, jen opravdový naivka si myslí, že se mu nemůže nic stát,když bude pozorný.

Další věc je pak absolutní (a oprávněná) nedůvěra ve státní aparát, policií počínaje a soudy konče, občan se nemá doslova na koho obrátit, soudy nesoudí, ale jen rozhodují a policii jen tak něco nezajímá - plno věcí rovnou odkazuje na občansko-právní soud, aniž by se namáhali něco řešit.

Ve skutečnosti je policie dobrá leda k tomu,aby vyplňovala papíry, které potřebuje pojišťovna.

Takže situace je ve skutečnosti daleko horší, než jak jí vidíte vy.

S dalším pokračováním textu ale již souhlasit nemohu,jak mohou občané volit někoho, kdo se jich zastane, když se jich před volbami zastává každý a po volbách nikdo?

Pan Cvek, který je prominentním přispěvatelem BL, volil například ODS ,jak tedy sám píše - a je to člověk minimálně velice vzdělaný.

Co pak můžete chtít od lidí, kteří prostě vzdělaní, ani chytří nejsou?

Pozn. JČ: I v Británii se nyní řeší, že by v zákoně měl být princip odvolatelnosti poslanců, pokud prokazatelně neplní své povinnosti. Totéž by se samozřejmě mělo včlenit do zákonů i v ČR, avšak vypustí si kapři rybník? Nehlasujte pro ty politiky, kteří to nebudou chtít zavést.

0
Vytisknout
9678

Diskuse

Obsah vydání | 15. 8. 2013