Proti tomuhle se Schwarzenberg taky nepostavil - přesto ho nadšenci volí

Kdokoliv v ČR při uzavírání úvěrů může účtovat zákazníkovi cokoliv. Spravedlnosti se nedovoláte

19. 1. 2013

čas čtení 1 minuta

Jak může "slušný a neúplatný" Karel Schwarzenberg svou účastí ve vládě a ve vedení vládnoucí strany TOP09 zaštiťovat tyto sviňárny a nespravedlnosti? Jako člen vlády za ně nese odpovědnost. (JČ)

Nejrůznější dodatečné poplatky u úvěrů na koupi auta připravují lidi o desítky tisíc korun. Některé položky jsou nedohledatelné, kde se najednou vzaly, v čem mají oporu. Kdokoliv, určený bankou, tak může klientovi účtovat cokoliv.

Čtenář Petr Martínek si v jednom z největších autobazarů loni koupil auto za 160 tisíc korun. Prodejce mu mezi řečí řekl, že poplatek za vyřízení úvěru bude tři tisíce, jenže ve smlouvě bylo třicet. Vrátil se do autobazaru. Tam si ho podávali od dveří ke dveřím s tím, že co je psáno, to je dáno. Zákon o spotřebitelském úvěru? Ale jděte, tomu se jen vysmáli.

Zdroj: ZDE

Slavný "neúplatný" a "slušný" vládní kandidát Schwarzenberg nese za tuto situaci přímou odpovědnost. Nikdy nehnul pro nápravu těchto šokujících problémů, a přidruženého problému s parazitickými exekutory a právníky, prstem. (JČ)

0
Vytisknout
7189

Diskuse

Obsah vydání | 22. 1. 2013