Stop HF

23. 2. 2012

čas čtení 1 minuta

Vážení přátelé, milí občané, kamarádi přírody a čistých vod. TOTO SE TÝKÁ KAŽDÉHO Z NÁS, protože VŠICHNI PIJEME VODU. Nikdo by neměl být takový blázen, aby si do vody, kterou pije, lil jedovaté látky.

Přesně to nám však chtějí udělat. A stát (konkrétně ministerstvo životního prostředí), který by měl pro lidi vodu chránit, pootevřel jedům ve vodě dveře: Začíná povolovat průzkumy břidlicových plynů HF metodou.

Ta je silně destruktivní, zničí nám krajinu i pitnou vodu, tak jako se to stalo v USA. Tam se probrali pozdě. Prodali své pozemky těžařům a nyní některým teče jedovatá voda. Když přiblíží k vodovodnímu kohoutku otveřený oheň a pustí vodu -- začne hořet.

Až pochopíme, že se peníze nedají jíst a jedovatá voda pít, může být pozdě.

Pojďme proto společně pro sebe a naše děti udělat dobrou věc. Pomozte nám podpisem petice zastavit HF v naší zemi. Petice jsou dvě, je možné a žádoucí podepsat obě. Petice obcí je cílena na pana ministra ŽP, ta naše i na vládu a obě komory parlamentu. Občanská bude šířena po celém státě s cílem zastavit HF v ČR, poukazuje na střety HF s legislativou a žádá okamžité zrušení průzkumového území Trutnovsko.

Děkujeme

Za Koalici STOP HF

Jiří Malík

http://www.ne-plyn.hys.cz/?page_id=260

0
Vytisknout
9630

Diskuse

Obsah vydání | 25. 2. 2012