Rasismus v ČR "je logický"

30. 8. 2011

čas čtení 1 minuta

A vy se divíte pane Čulíku, že takové rasistické reakce tady jsou? ptá se Jan Lánik. Vždyť vládní média tu rasistickou náladu pod taktovkou mocipánů mocně podporují. Vyvolávání nenávisti vůči starším spoluobčanům, Romům, sociálně slabým, handicapovaným aj. má jeden důležitý cíl: najít pro masu lidí skupiny obyvatel, do kterých se bude kopat a svalovat na ně všechny problémy a mezitím mocní této země budou devastovat a okrádat tuto krajinu vesele dál.

Takže přestože všichni víme, že stavby jsou u nás předražené, tak snížením rozpočtu ministerstva dopravy klesá i objem staveb, i když by mělo být jasné, že objem staveb by měl zůstat stejný ne-li vyšší, abychom konečně stavěli za reálné ceny. Nestavíme dálnice v Alpách, tunely ve štěrkopíscích ani vysokorychlostní železniřní tratě, dokonce ani stavební dělníci neberou 200 tisíc kč měsíčně, i tak stavíme za závratné částky. K tomu fašismu a nacismu v této zemi, ani se člověk nemůže divit, když opěvovatelé Pinocheta, Franka či Salazara a dalších výtečníků patří mezi naší elitu.

A co se týče koncentráků? Tak ty se přeci již plánovaly a zřejmě ještě plánují pro bezdomovce (jejichž počet roste tak rychle, že již pobývají v místech, kde se před několika lety neobjevili. Je tedy jasné, že údaje o bezdomovcích jsou podhodnocené a reálná čísla budou 10-100x vyšší), tak se možná budou realizovat i pro jiné skupiny naší společnosti.

0
Vytisknout
9258

Diskuse

Obsah vydání | 30. 8. 2011