Nejhorší jsou komunisti a trpaslíci...

2. 2. 2011

Níže citovaná část z článku Jiřího Wertze Úřad nemá být výdělečným podnikem, aneb Kdo za to může brilantně ukazuje hloubku schizofrenie, nedospělosti a vymytí mozku u většiny občanů naší republiky, píše čtenář Ladislav Pátek.

Cituji:

Z přítomných 158 poslanců bylo 130 pro, proti 3. Ti tři proti byli z pravicové ODS. KDU-ČSL: všichni přítomní pro. "Levicová" ČSSD: dva se zdrželi, ostatní pro. Levicová KSČM: Všichni se zdrželi, čímž umožnili návrh zákona schválit. Unie svobody: všichni pro.

Podle tohoto názoru přestože zákon byl schválen více jak ústavní většinou hlasů všech politických stran od ODS po ČSSD, za jeho přijetí mohou zase jen komunisté, protože nehlasovali proti, ale jen se zdrželi.

I kdyby komunisté hlasovali proti a to dokonce každý dvakrát, nezabránilo by to přijetí zákona většinou hlasů ostatních stran -- ODS, KDU-ČSL, US, ČSSD.

Po jednadvaceti letech od VLSR je už nejvyšší čas dospět, přestat věřit pohádkám o zlých komunistech a přiznat sami sobě, kdo nás skutečně do této žumpy dostal. Komunisté to rozhodně nebyli.

Vytisknout

Obsah vydání | Středa 2.2. 2011