Pomoc pro paní Martinu

14. 12. 2010 / Jiří Šejnoha

K článku "Havlovy děti" dodává ing. Jan Šejnoha:

Vážení přátelé,

velmi Vám děkuji za ochotu paní Martině pomoci a samozřejmě Janu Čulíkovi, šéfredaktorovi Britských listů, za rychlost zveřejnění článku "Havlovy děti".

Mohu Vám říci, že mne Vaše kladné reakce příjemně překvapily, zvláště také to, že přicházejí postupně z celého světa.

K tomuto času (10.45 v úterý 14.12.) , kdy první skupině z Vás odpovídám, již přišlo přes padesát emailů. Budu Vám všem postupně odpovídat, myslím, že mám na dnešní den práci zajištěnou. Rád to pro ni udělám, neboť pracuji doma.

Nyní k věci. Dnes ráno jsem si poprvé s paní Martinou promluvil telefonicky. Zdá se, že zasáhla prozřetelnost a včera v dražbě jejich nemovitost nikdo nekoupil; další dražba by se měla opakovat asi za tři měsíce. Do té doby se dál hodně udělat v její prospěch.

To, že jejich starý domek s pozemkem nikdo nekoupil, je zřejmě kvůli jeho velmi špatnému stavu.

Ona sama má asi 50.000 Kč dluhů, nyní čeká, že jí otec posledního dítěte pošle nějakou částku, takže by mohlo dojít v nejbližší době k opětnému zapojení elektřiny. Požádal jsem paní Martinu, zda Vám mohu sdělit veškeré její kontaktní údaje, včetně čísla účtu. Velmi dojatá s tím souhlasila a všem Vám moc předem děkuje.

Prosím, pokud se rozhodnete paní Martině pomoci, není třeba posílat nějaké závratné částky, samozřejmě nemohu Vás nijak omezovat.

Jen mi, prosím, dejte vědět, že jste jí nějakým způsobem pomohli a já zajistím, aby se poděkování Vám všem objevilo na serveru www.blisty.cz.

Zde uvádí pan inženýr Šejnoha kontaktní údaje paní Martiny, včetně její adresy, mobilního telefonu a leteckého snímku její nemovitosti, přes aplikaci Mapy na www.seznam.cz, ale šéfredaktor Britských listů se domnívá, že není z bezpečnostních důvodů radno tyto informace zveřejňovat. Máme je ovšem v redakci k dispozici.

Bankovní účet paní Martiny je tento:

Číslo účtu: 3200314235/6800

Redakce má také plné kontaktní údaje na pana inženýra Jiřího Šejnohu, s nímž v pondělí o paní Martině šéfredaktor Britských listů hovořil telefonicky.

Vytisknout

Obsah vydání | Úterý 14.12. 2010