Veřejná média v ČR rozdmychávají nenávist

22. 11. 2010 / Václav Novotný

Reakce na článek Štěpána Kotrby "Smysl veřejné služby"

Hnědne naše společnost, nebo ne? Která média mají největší vliv na občany? ČT neplní veřejnoprávní službu a ČRo na tom není o nic lépe. Společně vytvořili tuto společnost, současný stav. Je to pomocná elita viz. Keller.

Na stovkách příkladů se dá dokázat manipulace, nepravdivé komentáře ve zprávách a co je nejhorší, rozdmýchávání nenávisti. Nový předseda KDU-ČSL to sděluje rovnou, protože si to může klidně dnes dovolit.

Ve SZ jsem zaznamenal k názoru kolegy, který nesouhlasil s názorem hodně nahnědlého člena, výrok, " takové svině, jako jste vy by se měly střílet, aby se nemohly množit".

Těch výroků mám nasbíráno víc a nejen ze Strany zelených.

Ostatně, pojďte si s námi stoupnout do stánku na Václavské nám. s tématem třeba, "nechceme tu cizí vojska", nebo jiné, ,"tato vláda vládne proti lidem" a s hnědým spektrem společnosti se seznámíš a v drtivé většině, když se jich zeptáš, odkud berou své názory je odpověď - ČT, MFD. BĚHEM DNE BUDEŠ TUPLOVANÝ ZASRANÝ BOLŠEVIK, NEBO KOMUNISTA, placený agent, Paroubek atd.. Zajímavé je na tom, že tě nikdo neoznačí za nacistu, fašistu.

ČT je v roli doktora, který svého pacienta po řadu let postupně přikapáváním rtutě do léku trávil. Je otázka, zda byl již organizmus trvale poškozen a dojde dřív či pozdějí k úmrtí, nebo lze nepřidáváním jedu do léku pacienta nechat žít.

Řešením je přestat navštěvovat lékaře-traviče. Jsem pro zrušení koncesionářských poplatků. Většina travičů se bude etablovat jinde, kde svoje zažité jednání a co hůř v pohledu žurnalisty - osobní přesvědčení, bude provozovat dál. Ostatně Barták a celá naše armáda - je třeba si uvědomit, kdo tam všechno byl např. Kalousek - jsou krásným příkladem co jsou to veřejnoprávní media.

Politické strany toužící po moci nic neudělají.

Pokusíme se celým spektrem hnutí a iniciativ zorganizovat petici o zrušení zákona o koncesinářských poplatcích. Je přeci přímo v demokratické a svobodné společnosti šílené platit si kapání rtutě do každodenní stravy. A že jsme již skoro všichni otráveni a dochází k "smrti zdravého rozumu", není pochyb.

Vytisknout

Obsah vydání | Pondělí 22.11. 2010