Špatný článek?

9. 11. 2010

Nikoliv, ba právě naopak. Výstižný a ze současného života. Jaké štvaní proti skupinám? Význam slov "některých lékařů a dealerů farmaceutických firem", přece neznamená všech lékařů.

Paní Soňa Hromátková tím, že pracuje ve zdravotnictví si patrně vztahuje (dle její reakce soudě), činy jiných na sebe, píše Monika Málová.

Článek pana Pečínky upozorňuje na něco, co by se dít nemělo. Obzvláště ve zdravotnictví, které všichni potřebujeme. Není proto divu, že je více pod drobnohledem. Nikdo nestojí o zdravotnictví zkorumpované, nedostatečné a finančně nedostupné a nedej bože, podobné tržní aréně.

Upozorňovat a kontrolovat bychom tedy měli my (pacienti). Nás se všechny ty nepřístojné zásahy týkají. Našeho zdraví a našich peněz, tak se přece musíme ozvat. A že by se nikdo z nás nesetkal alespoň jednou s něčím, co do etiky lékaře nepatří?

Kdybychom kritizovali a upozorňovali konkrétně a jednotlivě o jednom člověku, který se nechová tak, jak má (píše paní Hromátková),usuzuji, že by byly zaplněny stránky Blistů na mnoho měsíců dopředu.

Už tak bylo zveřejněno těch nepřístojností tolik, že není divu, pokud se někomu jeví jako všeobecné. Pokud chceme aby tomu tak nebylo, rozhodně mlčením a zakazováním o stávajících nešvarech mluvit ničeho nedocílíme.

Vytisknout

Obsah vydání | Úterý 9.11. 2010