Příliš mnoho článků, že "ti komunisti nebyli tak špatní"

4. 2. 2010

Mám za to, že čas BL se schýlil ke konci. Prostě vypršel. Na můj vkus a zažívání je tu příliš mnoho článku typu " oni ti komunisti nebyli vlastně tak špatní".

Nejsem tak starý abych si nepamatoval jakým způsobem "ONI" všechny sjednotili. Jednoduše. Všem sebrali všechno, bez rozdílu. Pak chytré lidí nahnali na manuální práce a tupci začali o všem rozhodovat. Republiku obehnali ostnatým drátem nabitým elektřinou, tak jak slyšeli, že se to dělalo v koncentračních táborech. To byly ty doby kdy z tramvajáka byl za dva roky velvyslanec ve Frankfurtu n/M a z náměstka ředitele v úspěšně firmě, asfaltér. Ne všechny případy byly tak drastické jako Milada Horáková, ale o to jich bylo více.

V Německu je nacistická strana naprosto zakázána. Jak je možné, že strana která má na svědomí minimálně deset krať tolik mrtvých (nemluvě o tisíce víc zničených životech) a to v době míru!!!, (Čína, Cambodia, Korea, South America, Vietnam, Europe), může mít ještě jakékoli rozhodování?

Myslel jsem si, že na BL se dočtu, to co se v ČR nedovím. Poslední dobou o tom pochybuji, píše Jiří Hušek z Písku.

Vidím, že sem do BL, píší neuvěřitelně eloquentni dopisovatelé, ale pokud budou psát jen o teoriích a svých pocitech, tak je to jen jakási mentální masturbace a v žádném případě to nepřidá k informovanosti a morálnímu růstu tohoto národa. Vím, že se snažíte pěstovat něco hodně dobrého, ale půjde to jenom tam, kde je úrodná půda.

Vytisknout

Obsah vydání | Čtvrtek 4.2. 2010