Pedofilie je o moci, ne o sexu

8. 1. 2010 / Fabiano Golgo

Štefan Švec napsal, že stovky případů pedofilie mezi katolickými kněžími, o nichž v posledních několika letech informovala média, se označují za pedofilní případy v důsledku jakési politické korektnosti amerických médií, která, podle jeho konspirační teorie, nechtějí pošinit homosexualitu, a tak používají nesprávné slovo. To není pravda.

Samozřejmě, existuje mnoho obyčejných homosexuálů, kteří skončí jako kněží, aby unikli tlaku svých společností, aby se oženili a měli děti. Mnoho homosexuálů se skutečně žení a žije pod touto sociální kamufláží, avšak většina z nich nedostane s ženou erekci a těžko mohou mít děti.

Jako homosexuál vás chci informovat, že i kdyby na světě neexistovali žádní dospělí muži, nikdy bych necítil sexuální přitažlivost ani sedmnáctiletého chlapce se zcela dospělými pohlavními znaky. A už vůbec by mě sexuálně nezajímal nikdo mladší.

O předpubertální chlapce mají sexuální zájem zvláštní druhy lidí.

Většina heterosexuálních mužů, jimž je čtyřicet, padesát a šedesát, by velmi rádi souložili s devatenáctiletou dívkou, někteří možná i s mladšími, ale daleko menší počet lidí by mělo žaludek a nedostatek skrupulí souložit s někým mladším, sexuálně dosud nerozvinutým.

Takže, i kdyby některé tyto případy byly čistá homosexualita, většina z nich skutečně byla pedofilií.

Studuju zblízka jednoho českého (neaktivního) pedofila už třináct let. Znám ho velmi dobře a mohu vás ujistit, že je to skoro, jako by to nebyl homosexuál, protože pedofila zajímá nevinnost, naivita a absence úsudku, kterou nalézají u dítěte či předpubertálního tvora. Pedofilové často zažili, že jim během puberty byla potlačována jejich vlastní sexualita a tak, jak to, jak se zdá, dělal Michael Jackson, touží prožít si znovu ty ztracené roky a zážitky, nyní v dospělém věku. Mají rozervanou sexualitu, která se zastavila v raném stadiu svého vývoje. Hledají u dětí absenci opozice. Jsou to v podstatě zbabělci, chytají kuřata namísto aby lovili obtížněji ulovitelná zvířata.

Všimněte si, že je mnoho pedofilů, kteří zneužívali zároveň chlapce i dívky. Chilský kněz zneužíval dívky, ten možná opravdu pedofil není, ale je to pervert, jestliže ne sexuální, tak morálně a společensky, protože policista nemůže krást, hasič nemůže zapalovat domy a katolický kněz nemá vůbec s nikým souložit.

Pedofilie je o moci, nikoliv o sexu.

Osobně znám tři české kněze, kteří chodí do homosexuálních barů. Pociťuji vůči nim hluboké antipatie. Jeden je z pražské Loretty, druhý z náměstí Jiřího z Poděbrad a třetí z Opavy. Jsou to homosexuálové, ale o mladé chlapce neprojevují zájem. Mně je čtyřicet let a musím se tvrdě bránit jejich pokusům dostat mě do postele. Pokusil jsem se pro ně vytvořit past, se skrytou kamerou, pro televizní reportáž, kterou jsem připravoval, ale tyto kněze nezajímali mladíci, které jsem jim poslal. Jsou to naprosto průměrní lidé, pokrytci a kolaboranti (ano, protože být součástí církve, která vás považuje jako homosexuála za podřadnou bytost, je jako pomáhat NSDAP.)

Skandální v jejich případě není ani to, zda to jsou pedofilové, anebo homosexuálové, protože jejich zločinem je to, že zneužívají své morální autority, zneužívají svůj vliv na chlapce a dívky, s nimiž chtějí souložit.

A jestli chceme být konkrétnější, pravda je, že ten chilský kněz je efebofil, nikoliv pedofil. Strašlivé je, že papež Benedikt XVI., když byl ještě kardinálem Ratzingerem, byl hlavním představitelem projektu, jehož cílem bylo tyto případy ututlat a kněží byli prostě převáděni do jiné části země, namísto aby byli z církve exkomunikováni.

Vytisknout

Obsah vydání | Pátek 8.1. 2010