Nehorázná drzost a sprostota

24. 10. 2009

Vážená redakce, velice si vážím, že nás, Vaše čtenáře ve Vašich listech, snad již jako jedinní, udržujete ještě v naději, že po našich mocichtivých a zkorumpovaných politicích se nezbláznil celý svět a že se prozatím nepodařilo našim zmanipulovaným a servilním médiím, nám občanům, dočista vymýt naše mozky, píše Václav Novák.

Z tohoto důvodu Vám děkuji, že jsou zde zveřejňovány články nejen takových autorů jako je třeba Karel Dolejší, ale i jiných, kteří za nás ve svých příspěvcích hlasitě říkají to, co si myslíme a o čem jsme přesvědčeni i my, jen snad trochu s větší noblesou.

Myslím tím například, dnes tak často ve všech pádech skloňovanou, otázku raketové obrany. Prohlášení našich médií, že viceprezident Biden si nás přijel usmířit, po rozhodnutí prezidenta nevybudovat u nás radar tím, že nám laskavě nabízí účast na protiraketové obraně jinou formou (nejspíš mobilních raket)a reakce našich politiků na tuto nabídku, je naprostá a nehorázná drzost a sprostota proti všem těm 70% občanů, kteří si tady žádné cizí vojska ani cizí zbraňové systémy nepřejí a kteří si po zrušení projektu radar v Brdech všichni hlasitě oddechli.

Všichni to vědí, ví to viceprezident Biden, vědí to jeho američtí poradci, agenti CIA, BIS, vědí to naši politici, vědí to novináři, vědí to všichni a média nás přesto "krmí a masírují" neustále těmito a podobnými bláboly.

Osobně si myslím, že ve skutečnosti návštěva viceprezidenta byla hlavně prubířským kamenem, s jehož pomocí se mělo vyzkoušet a zjistit míra servilnosti, podlejzavosti a nesvépravnosti našich politiků a součastně tak vysondovat, jaká je šance s jejich pomocí a proti vůli většiny občanů zmilitarizovat srdce Evropy. Děkuji Vám za Vaši obětavou práci.

Vytisknout

Obsah vydání | Pátek 23.10. 2009