POZVÁNKA

Víkend tělesného a duchovního otevření

2. 10. 2009

Ve dnech 9 -- 11. října 2009 proběhne na barokním venkovském statku Společenství Dobromysl v Srbči v nádherné přírodě bývalého keltského sídlištního kraje v okrese Rakovník Víkend tělesného a duchovního otevření, na němž bude poprvé v ČR představen hudební nástroj, kterými staré kultury "otevíraly duši", sférická píšťala, a mimo jiné se bude hrát i na podobný nástroj, tzv. dešťovou hůl.

Víkend otevření pořádaný povedou:

Akce začíná pátečním podvečerem 9. října cca v 18 hodin příjezdem účastníků a končí v neděli 11. října po obědě. Víkend pořádá Společenství Dobromysl v prostorách svého barokního statku, přirozeného srdce obce Srbeč (hranice okresů Kladno a Rakovník). Ubytování je zajištěno ve zrestaurovaných historických pokojích statku, při překročení počtu lůžek, která můžeme nabídnout ke spaní, se lze uvelebit na matracích na zemi. Je zajištěna plná penze (tři vegetariánská jídla denně + vegetariánská svačinka).

Cena víkendu je 3.000 Kč na místě v hotovosti (u zájemců s abnormálním zájmem o seminář, kterým se této částky nedostává, je možné částku snížit).

Účastníci se mohou přihlásit pořadateli Tomáši Kolocovi, e-mail: tomas.koloc@centrum.cz, telefon: 721746233

Pořádající organizace: Týdenní stacionář pro postižené s ergoterapeutickou dílnou Společenství Dobromysl

Vytisknout

Obsah vydání | Pátek 2.10. 2009