Zvěrstvy si Čína sama ubližuje

22. 7. 2009

Autor článku "Sekta Fa-lun a česká média", zanedbal tu důležitější stránku, totiž to, jak KS číny pronásleduje a mučí lidi za svoji víru, nepronásleduje nejen Falun Gong, ale i křesťany, Ujgury, atd. A to tím způsobem, že je nejdřív očerní před veřejností, (to stejné udělal autor článku). A pak má důvod lidi posílat do převýchovných (koncentračních) táborů, mučit je a zabíjet. Nyní dokonce bylo zjištěno, že jim zaživa bez jejich souhlasu odebírají orgány. Existuje čínské přísloví: "Kdo seje hrách, sklidí hrách, kdo seje melouny, sklidí melouny". Pokud KS Číny bude dělat tyto zvěrstva, sama si ubližuje, píše čtenář Michal Cabejšek.

Pozn. JČ: Tzv. "Nezávislou zprávu o odebírání orgánů živým Číňanům" vypracovali a zveřejnili dva Kanaďané David Matas a David Kilgour ZDE. Tvrdí, že ji nikdo nikdy nezpochybnil.

Mírné pochybnosti vyvolává skutečnost, že pánové Matas a Kilgour mají zřejmě peněz jako šlupek. Zpráva je na jejich stránkách velmi profesionálně přeložena do devatenácti jazyků, velmi často východoevropských - proč asi? V dokonalé češtině je zpráva ZDE.

Vím z osobní zkušenosti, jak nesmírně obtížné je získat finance na cokoliv, za čím nestojí mocenský zájem supervelmoci. Na stránkách obou pánů jsem nenašel, kdo je financuje. Tím neříkám, že se kritizovaná praxe v Číně neděje.

Vytisknout

Obsah vydání | Středa 22.7. 2009