15. 2. 2006
RSS backend
PDA verze
Čtěte Britské listy speciálně upravené pro vaše mobilní telefony a PDA
Reklama
Reklama
Celé vydání
Archiv vydání
Původní archiv

Autoři

Vzkaz redakci

OSBL
Tiráž

Britské listy

http://www.blisty.cz/
ISSN 1213-1792

Šéfredaktor:

Jan Čulík

Redaktor:

Karel Dolejší

Správa:

Michal Panoch, Jan Panoch

Grafický návrh:

Štěpán Kotrba

ISSN 1213-1792
deník o všem, o čem se v České republice příliš nemluví
15. 2. 2006

Jak to vidím já

O toleranci, homosexualitě a Paroubkově lstivosti

Prezident Klaus tvrdí, že Paroubkova podpora gayů je předvolební hra. A má prostě pravdu. Premiér Paroubek je skutečně liška ryšavá (mazaná) a je mu jasné, že pokud nezíská podporu 4% menšiny, tak nemůže vyhrát volby. Stejně jako prezident Bush si získal při volbách podporu hispánské menšiny, tak i český premiér hledá všemožné cestičky, aby mohl ve své funkci pokračovat i v dalším volebním období. Už se ani neštítí podporovat ty buz....bukv...teda homosexuály nebo jak se jim dneska má říkat. To to teda dopracoval, bolševik jeden. Nejdřív se omlouvá sudetským Němcům, pak se paktuje s komoušema a ted dokonce tohle!

Ale nemyslete si, že mu jde opravdu o tyhlecty...tentonoc, nejde mi to přes pysky...no homosexuály. Je prostě vypočítavej. Ve svém soukromí se jistě rád baví na účet homosexuálů a u piva s přáteli, jistě ještě z dob RAJ, často vypráví nějaký ten lechtivý žert na jejich adresu. Ostatně, jako my všichni, ne? Vždyť jsme chlapi, ne? Sakra práce.

Vždyť je to celý proti přírodě. Jak se může ženit (nebo vdávat?) chlap s chlapem? To jako jeden bude nevěsta nebo co? A tohle se Paroubkovi líbí nebo co? Sice to není takovej chlapák s gulami jako ten ostravskej chachar Topolánek, ale bouchnout do stolu si umí, tak co teď blázní? Může ho ještě někdo po tomhle podivným chování nazývat buldozerem? Možná tak buldozerem natřeným na růžovo.

Abyste si nemysleli, já jsem jinak fakt tolerantní. Můžete se na mě klidně kdekoliv zeptat. Nakonec v tý demokracii je to je o tý toleranci, že jo? A to my mladý (nezatížený tim svinským komunismem) jsme ted všichni tolerantní. To můžu říct, tak nějak za nás za všechny, za kolektiv. Já osobně toleruju třeba i ty lehčí drogy nebo to porno, jak je ted všude vidět a vůbec tohle všechno. Takže mně ani nevadí ty černoši nebo asiati. Když mají slušnou práci a moc se tu neroztahujou, tak proč by tu nemohli být s náma? Samozřejme netvrdím, že bych šel třeba s černochem na pivo, to zas ne. Jak se říká, svůj ke svýmu. Ale rasista rozhodně teda nejsem. Tuhle jsem dokonce vedle jednoho seděl v metru a ani jsem si neodsedl. To můžu odpřísáhnout. Dokonce jsem se s ním bavil jako s normálním člověkem.

Ptal jsem se ho, jestli mu to není ted moc zima. Akorát, že mi nák nerozuměl. Tak to pak asi zkoušel anglicky a německy, bláhovec jeden. Když začal ráčkovat s francozštinou, tak to jsem se už musel smát. Proč nemluvil po našem? Chce tu být, tak ať se snaží, no ne? Třeba mně ani ty cikáni nijak zvlášt nevaděj. Pokud s nima nemusím bydlet v jednom baráku. To bych zas jako teda nechtěl. Ona i ta tolerance musí mít svý hranice, že jo? Já mám rád prostě pořádek a to voni moc ne. Na tom bysme se asi neshodli, počítám...No nechci odbíhat od tématu, chtěl jsem jenom jako naznačit, že jsem tolerantní člověk. Abyste byli v obraze, co jsem vlastně zač.

Akorát ty homosexuálové mi vrtaj v hlavě. Nebude ten jejich uzákoněném svazek ohrožovat rodinu? Je přeci jasný, že dva chlapi si vyhověj líp než chlap se ženkou. Teda snad kromě tý jedný věci, jestli mi teda jako rozumíte. Na fotbal spolu můžou koukat, do hospody můžou chodit a vůbec tyhle ty chlapský věci. Co, když se ted chlapi rozhodnou, že budou žít takhle spolu? To by pak opravdu mohla rodina zaniknout. Protože, at je to jak chce, tak děcko spolu mít nemůžou. Nejsem študovanej, ale tohle vím jistě.

Navíc...vždyť to nedávno povídali i ty klerikami s KDU-ČSL, jak maj toho fajnovýho předsedu Kalouska, kterej tak parádně buší do komoušů. Toho já mám vosobně moc rád. Von se nebojí jím to pěkně říct vod plic. A vlastně i pan prezident povídal nedávno to samý. On to má pořádně prostudovaný ten zákon a když říká, že je špatnej, tak já mu prostě věřím. Vždyt je to prezident, ne? Komu jinýmu bych měl věřit?

Já už jsem teda naznačoval, že jsem hodně tolerantní, jak se na správnýho demokrata sluší a patří, ale s touhle teplou menšinou trochu asi problém mám. Vždyt je to všechno úplně proti přírodě, ne? Já mám teda dost rád ženský, to musím přiznat. Nevím teda, jestli i ony mají tak moc rády i mě, ale to je jedno....Každopádně právě proto tyhle ty chlapy moc nechápu. Co na tom vidí? Jo, když se jedná o ty lesbičky, tak to je jiná. To jsem o dost tolerantnější. Těm bych to klidně schvaloval. To je takový přirozenější, že jo? Ale dva chlapi takhle spolu? No možná, kdyby to nedělali nikde přede mnou, tak ať si doma prováděj, co chtěj, pro mě za mě...ale potřebujou se k těmhle nechutným orgiím i brát?

A myslím, že takhle to cejtí i ten Paroubek. Vždy je ze stejný těsta jako já i vy. Takovej ten knedlíkovej typ, co mu rádo chutná. Prostě Čech jako poleno. A najednou přijde s takovouhle blbostí? Pan prezident má pravdu, jde tu určitě o ty volby, jak ted nějak budou v létě nebo kdy. Ono, já vám prozradím jedno tajemství. Ono jich je mnohem víc než 4%! To jste nevěděli, že ne? No já mám docela pozorovací talent a dívám se kolem sebe. Mám prostě oči pořád otevřený, jak se říká. Mě nikdo neoblafne. Třeba u nás prodává takovej trafikant. Vypadá na první pohled docela normálně. Řekli byste si, normální chlapík, kterej má doma pěknou ženskou, se kterou dělá všechno, jak se na chlapa sluší a patří. Ale ted jsem si ho víc všímal a ona je takovej nepřirozeně uctívej a má takový divný pohyby. Navíc i to jeho oblečení je takový divný. Žádná džíska a na tom kožená bunda, jakou nosí správný chlapi. Kdepak. Měl na sobě něco takovýho světlýho...hm...vůbec nevím, co to bylo za model. Takže na něj mám zkrátka a dobře podezření. Příště se s ním pokusím zapříst rozhovor o tom zákonu a homosexualite vůbec. Zkusím vhodit nákej žertík a uvidíme, jestli se chytí.

Navíc trafikant není jedinej koho mám v "merku". Podivně se chová i můj soused (včera mi podržel dveře od výtahu a usmál se na mě!) a jeden z mých kamarádů. Taky si na ně řádně posvítím, to si nemyslete! Ostatně možná o tom napíšu v nějakým dalším článku, který se bude týkat tý tolerance, jak se vo ní furt ted mluví. Jo, to je dneska "in" tohleto téma.

Prostě, lidi bděte! Nenechte se zmýlit tím, že homosexuálů je údajně jen 4%. Kdyby tomu tak bylo, tak Paroubkovi vůbec nestojí za to, aby se namáhal jim takhle okatě nadbíhat. Ten má pod čepicí. Navíc, jako člen vlády má jistě po ruce jinačí výzkumy než my obyčejný lidi. Vsadil bych se, že v těch jeho lejstrech mu ti vědátoři píšou, že homosexuálů je ve skutečnosti i 3 krát nebo 4 krát víc. No a těch 12% voličů, to už je slušná porce, ne? Ještě, že pan prezident Klaus má také pod čepicí a včas Paroubkův záměr odhalil.

Jen ale nechápu, jak se ta Lucka Bílá mohla takhle pobláznit a stát v tomhle proti panu prezidentovi? Trošku ji začínám podezřívat, jestli ona taky není ta lesbička. Ale, jak jsem už psal, lesbičky mi vůbec nevadí. Navíc, když umí dobře zpívat a jsou tak inteligentní jako ta naše zlatá slavice. Já bych jé tohle jedno šlápnutí vedle odpustil. Tyhlety umělci jsou občas divní. Takoví moc emotivní a furt něco organizují a chtějí někomu pomáhat. Aby se z nich člověk jednou zbláznil.

Tak to je asi tak všechno, co jsem vám chtěl napsat o tý toleranci a homosexualitě. Jo a taky o tom lstivým a falešným Paroubkovi...

                 
Obsah vydání       15. 2. 2006
15. 2. 2006 I osoby s bigotními názory a popírači holocaustu musejí mít právo mluvit
15. 2. 2006 Nové záběry týrání z vězení Abu Ghraib
15. 2. 2006 Nová americká "dlouhá válka"
15. 2. 2006 Úpadek Evropy
15. 2. 2006 Německo neotevře své pracovní trhy lidem ze středovýchodní Evropy Radek  Vogl
15. 2. 2006 Vysoký činitel CIA propuštěn za to, že odmítal mučení
15. 2. 2006 "Čím víc je něco zakázaného, tím víc mě to zajímá"
15. 2. 2006 Soud zakázal psát o zamořené lodi Miroslav  Šuta
15. 2. 2006 Česká pošta se opravdu vyznamenala Jan  Čulík
15. 2. 2006 Mám taky špatné zkušenosti s Českou poštou
15. 2. 2006 O toleranci, homosexualitě a Paroubkově lstivosti Josef  Provazník
15. 2. 2006 Kmotrem Zdeněk  Volf
15. 2. 2006 Britská Dolní sněmovna zakázala kouření
15. 2. 2006 Antikomunista nemůže být objektivní Josef  Vít
15. 2. 2006 Kdo promluví, než zaútočíme na Írán?
15. 2. 2006 Právo, víra, svoboda, politika Egon T. Lánský
15. 2. 2006 Svobodnost Petr  Pospíchal
15. 2. 2006 Dnešní kapitalismus je přirozený asi jako rakovina Jiří  Martišek
15. 2. 2006 Karikatura na vymření Josef  Provazník
14. 2. 2006 Kdysi bylo rouhání proti Bohu největším zločinem... Jaroslav  Pour
14. 2. 2006 Amerika chce vnutit světu geneticky modifikované potraviny
14. 2. 2006 Zpráva OSN požaduje uzavření Guantánama
14. 2. 2006 Oč jde nám, "mladým, poněkud radikálněji naladěným myslitelům" Martin  Škabraha
13. 2. 2006 Británie: Muslimové debatují v televizi
13. 2. 2006 Útok na Írán by stál tisíce životů a vedl by k širšímu konfliktu Karel  Dolejší
13. 2. 2006 Odpovědi na otázky týkající se Bible Jiří  Drašnar
13. 2. 2006 Mediální křepelky vyletěly z hnízd Štěpán  Kotrba
13. 2. 2006 Nejvyšší soud rozhodl, že se nebude řídit platným právním řádem Aleš  Uhlíř, Marek  Steiner
22. 11. 2003 Adresy redakce
12. 2. 2006 Hospodaření OSBL za leden 2006

Práva homosexuálů RSS 2.0      Historie >
15. 2. 2006 O toleranci, homosexualitě a Paroubkově lstivosti Josef  Provazník
13. 2. 2006 Odpovědi na otázky týkající se Bible Jiří  Drašnar
13. 2. 2006 Václav Klaus poškozuje ODS Milan  Daniel
12. 2. 2006 374 výkřiků proti a jeden hlas pro Irena  Ryšánková
12. 2. 2006 Vykloubená logika Oldřich  Kužílek
30. 1. 2006 Jaklův homosexualismus naštěstí státní ideologií není Štěpán  Kotrba
19. 1. 2006 Heterosex od padesáti! Filip  Sklenář
18. 1. 2006 Povolte homosexuální styk až od osmnácti let   
23. 12. 2005 Skákání o dvou tyčích Filip  Mikuš
29. 11. 2005 Vatikán potvrdil zákaz vstupu do kněžského stavu pro homosexuály   
24. 11. 2005 Proč se ženy nedívají na gay porno? Jan  Stern
23. 11. 2005 Pilsudského stín nad polskými gayi Pavel  Pečínka
20. 11. 2005 Homosexuálové do plynu? Ondřej  Slačálek, Linda Sokačová
20. 11. 2005 Gay a lesbická liga protestuje proti zásahu policie vůči polským lesbám a gayům